• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Formentera explica les novetats en les normatives turístiques

foto-jornada-informativa-turis1La consellera de Territori i Turisme, Alejandra Ferrer, ha fet avui a les 11.00 h a la Sala de Cultura una jornada explicativa sobre la regulació de la comercialització d'estades turístiques vacacionals. La consellera de Turisme i Territori, Alejandra Ferrer, i el lletrat responsable d'Ordenació Turística del Consell Insular de Formentera, David Francés han fet un repàs a les modificacions de les normatives en matèria de regulació turística de l'illa de Formentera davant un públic d’unes 250 persones.

Alejandra Ferrer s’ha referit a les modificacions del Pla Territorial de Formentera, per establir la zonificació turística i el sostre de places turístiques. També ha parlat de la modificació del Pla de Qualitat d'estades turístiques en habitatges, de la modificació de l’ordenança de Preus públics de les Places turístiques, de la modificació de l'ordenança de serveis administratius turístics i de la modificació del Reglament d'Estades Turístiques 1/2015 .

Així mateix s'han exposat els terminis d'aplicació de les diferents normatives perquè els interessats puguin anar preparant ja els requisits que es demanaran. Al acabar l’exposició de la consellera s’ha obert un torn de paraules perquè les persones que tenien dubtes les pogueren aclarir. Els interessats que així ho desitgin poden demanar més informació al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

Xerrada sobre alimentació saludable dirigida a famílies

xerrada-nutricio---1-El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que demà dijous 21 de febrer la dietista i nutricionista Lydia Micó farà la xerrada "Aprèn a planificar el teu Menú Saludable" a partir de les 18h a la Sala Polivalent del Centre de Dia. Aquesta xerrada s'emmarca dins les activitats organitzades per al Grup de Suport Familiar que promou la conselleria.

La consellera de l'àrea, Vanessa Parellada, ha assegurat que "amb aquesta formació es vol ajudar als pares i mares a què puguin planificar una alimentació més saludable per tota la família”. En la conferència es farà un repàs dels aspectes bàsics d'una alimentació saludable, després cada participant elaborarà el seu menú setmanal amb l'ajuda de la professional, i finalment s'obrirà un col·loqui.

Per ajudar als pares i mares que no tinguin on deixar els boixos i boixes a què puguin anar a la xerrada hi haurà un Servei d'Acollida per infants, tal com ja es va fer en la darrera trobada del grup de suport familiar.

Catalina Torres Ferrer compleix 100 anys de vida a Formentera

catalina-torres-ferrer1La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, ha anat a felicitar a la formenterera Catalina Torres Ferrer que ahir 18 de febrer va complir 100 anys. La consellera va fer-li entrega d'un ram de flors, i va disfrutar de la celebració de l'aniversari a ca seva situada a la zona de ses Bardetes.

A la sortida, la consellera va assegurar que "Formentera és una illa afortunada de tenir persones centenàries amb ganes de seguir vivint, aprenent i ensenyant, i envoltades de gent amb ganes de seguir-les acompanyant". Així mateix va destacar "quantes coses explicaven els seus ulls", amb el desig de què "per molts anys més en segueixin parlant".

Ahir a la tarda, la família i amics més propers varen celebrar el centenari de na Catalina, la segona de quatre germans que va néixer a Formentera el 18 de febrer de l'any 1919, filla del moliner Juan Torres i de na Francisca Ferrer. Les gloses, les orelletes i la xocolata calenta feren d'aquesta una celebració dolça i entretinguda.

“Vida”, una obra de teatre de titelles adreçada a nens a partir de 10 anys i les seves famílies

vida-foto-premsa1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 23 de febrer a partir de les 18h a la Sala de Cultura (Cinema) es representarà una obra de teatre adreçada a nens a partir de 10 anys. La companyia Javier Aranda presentarà a Formentera Vida, un espectacle de titelles que combina moments plens de tendresa, tractats amb un humor elegant. El preu de l'entrada és de 3 euros.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha animat als pares i mares de nens de 10 anys o més a anar a veure aquesta representació amb els seus fills o filles. "L'obra s'ha programat pensant en aquest tipus de públic, perquè de ben segur agradarà tant a infants com a adults", segons ha declarat.

"Vida és un espectacle sobre la vida, des que naixem fins que morim, parla del pas de la vida i dels anys i de com les relacions entre els pares i els fills van canviant amb l'edat; tracta d'una parella, de com s'enamoren, de com tenen un fill, de com aquest fill se'n va i de com ells després de la seva partida envelleixen junts", segons ha explicat des de la companyia, Javier Aranda.

A més, destaquen des de la companyia, la constant relació del titellaire amb els titelles, fruit de les seves mans, sempre amb les mirades còmplices entre el creador titellaire i el titella creat.

Espectacle reconegut
L'espectacle ha estat guardonat amb premis com: Millor espectacle de Teatre Fira Internacional de teatre de Huesca, Premi al millor espectacle de petit format a Feten, Millor espectacle a la Fira de Titelles de Lleida, entre d'altres.

Més articles...

Pàgina 1 de 157

Inici
Anterior
1