• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Poliesportiu tanca durant les festes de Nadal

foto-poliesportiu-2018El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el Poliesportiu Antoni Blanc i la Piscina tancaran des del pròxim divendres 21 de desembre fins al diumenge 6 de gener. Durant aquest període es faran tasques de manteniment i algunes feines que no es poden realitzar mentre hi ha usuaris. Així mateix, s’aprofita aquests dies per donar descans al personal.

El dilluns 7 de gener es reprendran les activitats del Poliesportiu i la Piscina, aquí podeu consultar els horaris i les classes que s’ofereixen: http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=148&Itemid=140&lang=ca

Formentera acull la XL Mini Marató Memorial John Tunks

foto minimarato 2018El Consell de Formentera, a través de l'àrea d’Esports i en col·laboració amb el Grup Esportiu Espalmador, informa que demà dijous, 06 de desembre, es disputarà la 40a edició de la Mini Marató Memorial John Tunks.

La prova partirà a les 10.30 del matí de la plaça Constitució de Sant Francesc i constarà de dues modalitats esportives: Atletisme i Patinatge. Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d'edat que s'estableixen per cada categoria.

Horaris de sortida i distàncies
10.30 hores; sortida Mini Marató Memorial John Tunks, de 12 km de recorregut.
10.40 hores; sortida Cursa de Patinatge única categoria.
11.10 hores aproximadament; sortida 2.800 m des de Sant Ferran de ses Roques per a totes les categories que corresponguin a la distància segons especifica el següent punt del reglament. En tot cas després del pas de la moto de la Guàrdia Civil de Tràfic que estarà al capdavant de la cursa de 12 km.
12.00 a 12.30 hores; sortides de les categories SUB 6 (recta de 100 m), SUB 8 (recta de 200 m), SUB 10 (1 volta de 500 m a circuit tancat) i SUB 12 (2 voltes a 500 m a circuit tancat).
L'horari de finalització per als/les atletes de la prova de 12 km està previst a les 12.10 hores.

Talls de trànsit i transport

L’organització de la cursa preveu talls a la circulació de vehicles entre les 10.20 i 12.30 hores. El trànsit rodat s’anirà restablint després del pas de la cursa.

Així mateix, s’habilitarà un servei de bus de franc per als/les atletes i patinadors/es des del port de la Savina a Formentera fins la sortida a Sant Francesc i a Sant Ferran i la tornada. A més, els participants que vinguin d’Eivissa obtindran un descompte en el trajecte amb la companyia Baleària presentant el resguard d'inscripció a les taquilles corresponents.

Jornada esportiva familiar al Poliesportiu Antoni Blanc

foto-sincro1El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports i amb motiu de les activitats organitzades per celebrar el Dia Universal de la Infància, informa que demà dissabte 24 de novembre es portarà a terme al Poliesportiu Antoni Blanc i a la piscina una Jornada Esportiva Familiar amb activitats adreçades a tota la família.

L'objectiu d'aquesta jornada, segons ha explicat el conseller d'Esports, Jordi Vidal, és "promoure l'esport entre els infants de l'illa i a la vegada mostrar que la seva pràctica es pot fer en família, de manera que els propis pares i mares es converteixen en un exemple per als boixos i les boixes".

Activitats piscina
Entre les 10 h i les 13.30 h a la piscina hi haurà un circuit aquàtic infantil. També es realitzarà un bateig de busseig en família, la reserva s'ha de fer prèviament al poliesportiu i és per nens a partir de 8 anys, que han d'anar acompanyats d'un adult.

Així mateix, a les 12.30 i a les 13.15 es farà una exhibició de natació artística del duet junior 3er classificat al campionat de Balears d'hivern de 2018, amb el Club Natació Formentera.

Activitats poliesportiu
Entre les 10 h i les 13.30 h a la pista del poliesportiu es muntarà un circuit de psicomotricitat per als més petits així com jocs esportius i hi haurà un partit de dodgeball.

Exhibició de natació artística
A les 17.30h hi haurà una exhibició de natació artística a càrrec del Club Natació Formentera a la piscina del Poliesportiu Antoni Blanc.

Oberta la preinscripció de la Mitja marató Illa de Formentera i la cursa 8 km

foto-mitja-marato---11El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que avui dijous, 22 de novembre s’obre el període de preinscripció de la Mitja marató Illa de Formentera i 8 km. Les dues proves se celebraran el dissabte 11 de maig de 2019, i hi haurà 2000 places en la carrera de 21 km i 1000 en els 8 km.

Avui mateix ja s’hi han preinscrit 300 corredors.

Mecànica de les preinscripcions
A causa del gran nombre de peticions que es reben cada any, l’organització realitzarà un sorteig de places per les dues competicions a fi de poder determinar els atletes que tindran plaça en la propera edició. El període de preinscripció, que arrenca avui, finalitzarà el proper dilluns 17 de desembre. Després de realitzar la preinscripció, cada sol·licitant rebrà al correu electrònic facilitat el número de participació en el sorteig.

Per a les persones que vulguin participar en grup, s’aconsella realitzar la preinscripció al mateix temps, a fi d’obtenir números consecutius.

El dimecres 19 de desembre se celebrarà el sorteig davant notari, que extraurà un número a l’atzar per a cada distància. Aquest número i els successius, fins a completar la quota, seran atorgats amb les places per participar en el recorregut corresponent.

A partir del 21 de desembre i fins al 10 de gener de 2019 es podrà formalitzar la inscripció a través del web unisportconsulting.com i plataforma de pagament. Els preus de la inscripció són 33€ per la Mitja marató Popular i 18€ per a la cursa 8 km Sant Ferran – la Savina. A aquests preus cal afegir-hi 3€ de lloguer del xip en el cas de no disposar de xip groc.

Si en acabar el termini de la formalització de la inscripció quedessin places vacants, es faria una repesca assignant consecutivament les places disponibles als números posteriors al de tall, fins a completar la quota.

Cal recordar que tenen plaça directa i, per tant, queden exempts del sorteig, els corredors que hagin participat un mínim de 5 edicions. Durant el termini de la preinscripció aquestes persones rebran un correu amb les instruccions per l’accés a la plataforma d’inscripció. També en queden exempts els residents a Formentera, que han de sol·licitar la plaça a través de l’àrea d’Esports del Consell de Formentera, on se’ls facilitarà un codi d’accés a la plataforma d’inscripció.

Cros de Formentera

foto cros 2018El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que aquest diumenge 18 de novembre se celebrarà el primer Cros Popular de la temporada. La cursa es farà pels camins de ses Illetes. Cal destacar que hi haurà restriccions puntuals de trànsit en aquesta zona entre les 10.30 i les 13.30 hores de diumenge.

També es disputarà un Cros Escolar. Les categories inferiors competiran entre les 10.30 i les 12.30 hores, i la cita absoluta, que consta d'un recorregut de 5,2 quilòmetres, tindrà lloc a partir de les 12.30 hores. Les inscripcions es podran fer a la mateixa zona de la cursa fins mitja hora abans del seu començament. Es preveu la participació d'uns 160 corredors i corredores entre ambdues categories.

El Consell de Formentera, el Grup Esportiu Espalmador, i la Federació Balear d'Atletisme són els organismes organitzadors. La companyia naviliera Baleària subvenciona el 50% del preu del bitllet pels corredors que es traslladin des d'Eivissa i posa un servei d'autobús gratuït que connectarà la Savina amb ses Illetes, l'anada serà de 9.45 a 10.00 hores i la tornada de 13.45 a 14.00 hores.

Més articles...

Pàgina 8 de 27

8

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo