• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Torna el servei de consulta a la Biblioteca Marià Villangómez sense cita prèvia però amb aforament limitat

Torna el servei de consulta a la Biblioteca Marià Villangómez sense cita prèvia però amb aforament limitat

foto 2020 bibliotecaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa de la Biblioteca Marià Villangómez torna a obrir al públic per consultes en sala, sense necessitat de cita prèvia, però amb restriccions en l'aforament a partir d'avui 1 de juliol. L'horari establert serà de dilluns a divendres de 10.30 a 13.00 h i de dilluns a dijous de 17.00 a 19.30 h.

El servei de préstec es realitzarà preferiblement amb cita prèvia a través d'un correu electrònic a biblioteca@conselldeformentera.cat o trucant al telèfon 971 32 33 86 durant l'horari d'obertura. També es podrà demanar informació del fons bibliogràfic i es pot consultar el catàleg a través de http://caiblib.uib.es. No obstant això, els usuaris podran demanar informació bibliogràfica i de préstec al taulell de la biblioteca.

Es mantindrà el servei de reprografia amb cita prèvia enviant un correu electrònic a reprografia@conselldeformentera.cat on s'adjuntarà el document que es vol imprimir, el nombre de còpies i si es vol imprimir en b/n o a color.

La bústia de devolucions continuarà a disposició dels usuaris en horari d'obertura de la biblioteca. Tot el material retornat romandrà 24 hores en quarantena.

Hi haurà 12 llocs de consulta en sala, estudi i ús d'ordinador personal per als usuaris amb torns de 20 minuts. Els documents consultats s'apartaran durant almenys 24 hores.

Es posaran a disposició dels usuaris 6 ordinadors del Telecentre, amb torns de 20 minuts. No es proporcionarà assistència en horari de matí. Es recomana demanar cita prèvia a reprografia@conselldeformentera.cat.

Els usuaris hauran de mantenir la distància de seguretat d'1,5 metres entre ells i entre el personal de la biblioteca. S'hauran de fer netes les mans amb una solució hidroalcohòlica i és obligatori l'ús de mascareta per a persones de més de 6 anys. És obligatori desinfectar-se les mans amb solució hidroalcohòlica.

La sala infantil romandrà tancada al públic i els usuaris només podran accedir a les col·leccions acompanyats d'un membre de l'equip de la biblioteca. No s'acceptaran donacions de cap mena i no s'efectuarà préstec. El punt de lectura de Sant Ferran roman tancat.

1 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera