• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura L’exposició col·lectiva de Nadal de Formentera ret homenatge a David Vergara

L’exposició col·lectiva de Nadal de Formentera ret homenatge a David Vergara

foto-expo-nadaljp-1-Ahir al vespre es va inaugurar la mostra col·lectiva de Nadal en homenatge a David Vergara a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell. La presidenta, Alejandra Ferrer, acompanyada de la consellera de Cultura, Susana Labrador, varen aprofitar per felicitar a tots els artistes participants i per agrair la col·laboració en aquesta mostra inclosa dins el programa de festes de Nadal.

13 artistes de Formentera de diferents disciplines artístiques exposen les seves obres de pintura, escultura, còmic, collage i ceràmica fins al pròxim 6 de gener. Els textos han estat realitzats per la filla de l'homenatjat, Luz Vergara, i per Brenda Novak.

“Amb aquesta mostra es vol retre homenatge a David Vergara, que al 1995 es va establir a la nostra illa, juntament amb la seva dona, Sabine, i varen contribuir a donar un impuls a l’art i a l'organització d'exposicions en aquesta sala”, segons ha explicat la consellera de Cultura. Susana Labrador ha assegurat que “tot i que els dos ja ens han deixat, la seva memòria sempre hi serà a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell que tantes vegades varen fer-mos visitar”.

Els artistes que hi participen són: Robert Hawkins, Aaron Keydar, Mar Ample, Franz Kokowashi, Anna Ametller, Enric Riera, Maribel Escandell, Diana Massiliauskas, Teresa Matilla, Josep Ma Moreu, Pilar Mena, Juan Moreno i Lesley Hulme. L'exposició col·lectiva es pot visitar fins al 6 de gener d’11.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h.

3 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera