• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera rep un camió nou de bombers

Formentera rep un camió nou de bombers

foto-camio bombers1El Consell de Formentera reforçarà aquesta tardor al seu servei d'Extinció d'Incendis amb un nou vehicle autobraç lleuger, equipat amb autobomba i un preu de 191.000 €. Aquest vehicle ha estat cedit per l'Autoritat Portuària de Balears (APB) per donar compliment al conveni de col·laboració subscrit l'any 2014 entre el Consell de Formentera i l'organisme portuari.

El conveni de col·laboració té per finalitat donar més seguretat al port de la Savina en matèria de prevenció i extinció d'incendis, salvament i protecció civil. El Consell de Formentera aporta els mitjans humans i tècnics del seu equip de Bombers i l'APB a canvi aporta material i recursos econòmics.

La cessió del camió ve acompanyada d'una aportació de 10.000 € per a l'adquisició de material específic per actuacions portuàries. Aquests compromisos han quedat signats aquest dimecres 26 de setembre a la seu d'APB de Palma entre el president de l'Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella i el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer.

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1