• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Trasmapi i Marina de Formentera aposten per l'Escola Municipal de Vela de Formentera

Trasmapi i Marina de Formentera aposten per l'Escola Municipal de Vela de Formentera

Patrocinadors escola de velaEl conseller d'Esports, Jordi Vidal, la responsable de màrqueting de Trasmapi, Nuria de la Torre i el gerent de Marina de Formentera, Juanjo Costa, han visitat avui les instal•lacions de l'Escola Municipal de Vela de Formentera de la qual aquestes dues empreses són patrocinadors principals.

La naviliera Trasmapi i el port esportiu Marina de Formentera donaran suport a l'Escola Municipal de Vela durant aquest i el pròxim any. Amb les seves ajudes es possibilita la millora dels serveis, l'adquisició d'elements nàutics per a l'ensenyament i la pràctica de la vela o el surf de vela a les instal•lacions de l'Escola Municipal de Vela de Formentera. A més Trasmapi prestarà el servei de transport marítim entre Eivissa i Formentera en els vaixells de l´empresa, de persones, vehicles i mercaderies relacionades amb activitats de l´escola municipal de vela de Formentera.

El passat 26 de juny es varen realitzar els primers cursos a l'Escola Municipal de Vela, des de llavors i fins a final de juliol es preveu que devers 70 infants practiquen aquest esport a les seves instal•lacions. Per inscriure's als cursos es poden adreçar a les taquilles del Poliesportiu. Podeu trobar tota la informació a la web les escoles municipals www.emaf.cat.

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo